Wat is "Greening"?

"Greening" betekent "vergroening". Het is het proces van het transformeren van  ruimten en voorwerpen in een meer milieuvriendelijke versie (bv: 'vergroening van uw huis' of 'vergroening van uw kantoor'). De vergroeningsactie houdt in het algemeen in dat meer milieuvriendelijke systemen worden opgenomen in de omgeving, zoals het huis, de werkplek en de algemene levensstijl.

 

Milieuvriendelijker is ook duurzamer!

Als men spreekt over milieuvriendelijk, denkt men makkelijk aan natuur. Dat is een belangrijk element uit onze oorspronkelijke habitat dat snel lijkt te verdwijnen. Daar willen we dan ook graag aan bijdragen met duurzame producten zonder uitputting van onze natuur. Toch kijken we bij The Greening Company graag breder naar duurzaamheid, en ontwikkelen we ons aanbod verder met producten die bijdragen aan een duurzamer wereld.

 

Comfortabele medewerkers zijn gelukkiger. Gelukkige medewerkers zijn productiever.

In een periode van "the war for talent", en tegelijkertijd veel langdurige afwezigheden door burn-out, bore-out of andere, is het belangrijk meer bezig te zijn met de mens als belangrijke troef van een bedrijf.

Stress - door werkdruk, verkeersellende of andere - zorgt ervoor dat mensen zich niet meer comfortabel en dus minder gelukkig voelen waardoor ze niet meer de productieve werknemer zijn van weleer. Een korte wandeling in het groen kan wonderen doen om snel te herbronnen en energie op te doen voor bijvoorbeeld de tweede daghelft. Spijtig genoeg is dit in vele gevallen moeilijk geworden in onze betonnen, verstedelijkte omgevingen. Het effect van groen werkt nochtans rustgevend, neemt het stressgevoel weg en maakt dat mensen zich comfortabeler voelen.

 

The Greening Company helpt u groen (her)introduceren op de werkvloer en thuisomgeving, rekening houdende met de moderne verwachtingen. Daarnaast kan u bij ons terecht voor allerhande duurzame producten voor thuis, op het werk en in de vrije tijd.

Uw persoonlijk accent.

Greening kan op verschillende manieren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw project en geven u daarbij correct advies met betrekking tot elke individuele situatie.

Enkele belangrijke factoren die wij in zo'n gesprek meenemen zijn o.a. de wens en de mogelijkheden naar onderhoud, het gewenste kleurenpallet, eventueel seizoensgebonden aanpassingen, de verwerking van een bedrijfslogo ...

Hieronder laten we nog een selectie van realisaties op u los die als inspiratie kunnen dienen voor uw eigen project.