Partners

Algemeen.

The Greening Company zet zich maximaal in om natuur in werk-, leer- en leefomgevingen te (her)introduceren op een duurzame manier. Wij willen onze klanten de beste producten en dienstverlening aanbieden. Daarom selecteert The Greening Company bewust zijn productengamma en werkt het ook bewust samen met verschillende partners die de beste zijn in hun vak.

 

Aankoop.

Bij The Greening Company vindt u een oplossing voor elke wens; van fysieke producten tot dienstverlening. Wij selecteren daarom voor u producten van betrouwbare leveranciers die hoge kwaliteit leveren.

 

Verkoop.

Wij werken graag samen met gemotiveerde mensen die ons bedrijf en onze klanten een goede dienstverlening kunnen en willen bieden. We zorgen voor een geografische spreiding die ervoor zorgt dat we nationaal aanwezig zijn en dus ook klanten met nationale ambities kunnen bedienen.

 

Plaatsing.

Wij plaatsen mos en planten op binnenmuren en buitengevels. Dat vraagt soms een gespecialiseerde werkmethode en materiaal. Daarom rekenen we in bepaalde situaties op specifieke kennis en kunde, met als vertrekpunt dat onze klanten een uitstekende service krijgen.