Gestabiliseerde bomen en planten

 

Sinds de oprichting in 1988 in Parijs (F), is Verdissimo de marktleider op gebied van geconserveerde bloemen, bladeren en bomen voor een uniek en duurzaam gebruik in design en interieurdecoratie. Door de jaren heen is de knowhow en eigen technologie van Verdissimo voortdurend verbeterd om een ​​exclusief en betrouwbaar product te verkrijgen.

Gestabiliseerde bomen zijn natuurlijke, ecologisch én economisch verantwoorde producten die perfect toepasbaar zijn voor het decoreren van binnenruimtes.

De producten zijn echte, natuurlijke bomen die gestabiliseerd werden. Met andere woorden, behandeld met een plantaardige en biologisch afbreekbare stabiliseringsvloeistof. Er worden geen giftige of chemische ingrediënten gebruikt.

Verdissimo stabiliseert planten en bomen om een intensieve kweek tegen te gaan, en een product te leveren waarvan langdurig genoten kan worden.

 

Echte bomen, planten en bloemen zonder onderhoud, langdurig houdbaar en toch geen plastiek? Dat zijn de gestabiliseerde planten van Verdissimo via The Greening Company!

 

Het proces

Om gestabiliseerde planten en bomen te bekomen, begint het allemaal met standaard planten kweken.

Die worden na "oogst" behandeld met een plantaardige en biologisch afbreekbare vloeistof. Dit zorgt voor behoud van de natuurlijke kleur, vorm en veerkracht.

Er worden geen giftige of chemische ingrediënten gebruikt.

 

Het resultaat

De gestabiliseerde planten hebben een CO²-voetafdruk die aanzienlijk lager is dan die van zowel verse als kunstplanten, -bomen en -bloemen. 

 

Het genot

Van planten die gestabiliseerd zijn, heeft u jarenlang plezier. 

Breng de échte natuur naar binnen zonder nog te moeten water geven, snoeien en kans op ongedierte.

 

Iets gezien dat u niet terugvindt op onze webshop?

 

Wij houden niet al de producten van deze fabrikant op voorraad voor verkoop via de webshop. Wel maken we op uw aanvraag graag een persoonlijke offerte.

Stuur ons een mail via het contactformulier met vermelding van de productcode uit de catalogus en de gewenste aantallen, alsook de mededeling of u de bomen graag in doos  aangeleverd krijgt voor zelfplaatsing, of eerder een installatie wenst inclusief pot met vulling en levering.

 

Download uw catalogus hier

Catalogus Gestabiliseerde Bomen
PDF – 9,6 MB 1059 downloads